Selecteer je leeftijd

Maak een keuze
Selecteer je leeftijd
Maak een keuze

Jouw special

Check de mobiele webapp van Pensioenplanner

Op je desk- en laptop kun je met de Pensioenplanner inzicht krijgen in je pensioen en berekeningen maken. Als je vervolgens de gegevens bewaart voor een herhalingsbezoek, kun je vanaf nu ook de mobiele webapp downloaden. Handig als je snel je situatie wilt checken of actuele berichten over jouw pensioen wilt lezen.

De Pensioenplanner altijd en overal beschikbaar op het apparaat dat jouw voorkeur heeft. Dat is de ambitie van NN CDC Pensioenfonds. De afgelopen jaren is het gebruik van de Pensioenplanner per desk- en laptop gestegen: inmiddels heeft bijna 40% van alle NN Group medewerkers de Pensioenplanner inmiddels minimaal eenmaal bezocht. Dat is goed nieuws. We zetten nu de volgende stap en bieden een webapp voor je mobiel aan.


“De app ziet er mooi uit. Mooi vormgegeven, duidelijke informatie, zet aan om naar de desktop te gaan en acties te gaan ondernemen. Ik zou nog wel willen weten hoe ik extra in mijn pensioen zou kunnen storten.”

 

De eerste stap is gezet
Heb je al eerder een bezoek aan de Pensioenplanner gebracht en je gegevens bewaard? Dan kun je nu de mobiele webapp van de Pensioenplanner downloaden. De app helpt je om snel te checken hoe jouw pensioen er voor staat en om actuele berichten te lezen. Realiseer je daarbij wel dat je op de app niet je eigen gegevens en middelen kunt bewerken. Dat doe je nog steeds op je desk- of laptop.


“Ontwikkel een app waarbij je het benodigde pensioen gelijk kunt bekijken en aanpassen, je berekeningen kunt maken als vervroegen, hoog/laag etc. en je handmatig privévoorzieningen (banksparen, lijfrente of andere financiële zaken voor de oude dag) kunt toevoegen.”

 

De volgende stap
De mobiele webapp heeft nu nog een informatief karakter. Daar willen we het niet bij laten. De volgende stap is het toevoegen van functionaliteiten zodat je op de app dezelfde bewerkingen kunt doen als op je desk- en laptop. En ook willen we het downloaden via de app store mogelijk maken. We houden je op de hoogte.

Waar wacht je op?
Zo download je de mobiele webapp:

  1. Log met je DigiD via tablet of desktop in en doorloop de Pensioenplanner.
  2. Op de “Tot slot”-pagina tref je de link naar de mobiele website (dit is de app) aan. Vervolgens zet je de app in het beginscherm van je telefoon (deze optie vind je in de browser van je telefoon).
  3. Open vervolgens de app vanaf het beginscherm (scherm met alle app iconen) van je mobiel en doorloop de app.
Delen via: