Selecteer je leeftijd

Maak een keuze
Selecteer je leeftijd
Maak een keuze

Jouw special

Geslaagde eerste editie Pensioenfonds Academie

Het gezamenlijke initiatief van de pensioenfondsen en de werkgevers van en NN Group en ING is in staat gebleken jonge medewerkers te enthousiasmeren voor pensioen en een actieve rol bij een van de fondsen. Daarnaast is de Academie bekroond met de Pensioen Pro innovatieprijs 2018 vanwege de innovatieve benadering. Niet slecht voor een eerste editie!

Exact een jaar geleden ging de campagne van start, om jongeren te werven voor de Pensioenfonds Academie. Er kwamen meer aanmeldingen binnen dan beschikbare plekken en nog steeds melden jongeren zich spontaan aan.

Brugfunctie
De Pensioenfonds Academie is voor jongeren dè plek gebleken om zich te ontwikkelen, kennis op te doen en te netwerken op het gebied van pensioen. Het vormt de brug tussen potentiële interesse in pensioen, een echte pensioenopleiding en wellicht een toekomstige rol bij de fondsen.

Wil je weten hoe oud-deelnemers terugblikken op het afgelopen jaar en welke verwachtingen zij hebben voor de toekomst? Bekijk dan hier de video.

Innovatieprijs 2018
De Pensioenfonds Academie heeft de Pensioen Pro innovatieprijs 2018 gewonnen. De jury noemde het initiatief ‘als innovatieve benadering belangrijker dan de tools die in deze categorie werden voorgedragen’. Daarmee zet de award de pensioenfondsen en de werkgevers van NN Group en ING op de kaart als thought leaders in innovatie.

Volg ons
Ben jij een jonge medewerker met interesse in pensioen? Wil je de actuele ontwikkelingen volgen en eventueel betrokken worden bij initiatieven zoals de Pensioenfonds Academie? In dat geval raden we je aan:

  • Volg onze berichtgeving via onze nieuwsbrieven en de website. Op het moment dat je je bijvoorbeeld aan kunt melden voor een pensioenevenement of een volgende editie van de Pensioenfonds Academie, vind je daar alle informatie.
  • Meld je vandaag nog aan voor de klankbordgroep van NN CDC Pensioenfonds. Deze groep test en beoordeelt communicatie-uitingen maar gaat ook in gesprek met het fonds over actuele ontwikkelingen. Aanmelden doe je hier.
Delen via: