Selecteer je leeftijd

Selecteer je leeftijd

Jouw special

Op weg naar een nieuw digitaal portaal

NN CDC Pensioenfonds brengt in de loop van het najaar je persoonlijke en beveiligde Mijn Omgeving en de Pensioenplanner onder in 1 portaal. Zo hoef je nog maar eenmaal in te loggen met je DigiD. En kan het fonds je beter voorzien met informatie op maat, in elke fase van je leven.

Je bent waarschijnlijk niet dagelijks bezig met pensioen. Maar als je er in wilt duiken, zoek je naar gemak, overzicht en begeleiding. Het nieuwe portaal van NN CDC Pensioenfonds gaat hierin voorzien. Op een manier die past bij jouw levensfase.

Tip van de sluier
Net als nu kun je straks op het nieuwe portaal zelf je e-mailadres registreren. We sturen je dan een e-mail, waarin we je laten weten dat er iets voor je klaar staat. Het besluit bijvoorbeeld over de indexatie, de pensioenopbouw in het komend jaar. Of je Uniform Pensioenoverzicht.

Maar daar blijft het niet bij. Ben je bijvoorbeeld nieuw in dienst of ga je met pensioen, dan ontvang je van ons een e-mail om je pensioenzaken online te checken of een bezoek aan de Pensioenplanner te brengen. Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij het aanmelden van je partner of bij de voorbereiding op je pensioen? Het Pensioenloket kijkt met je mee en geeft begeleiding waar nodig.

Online keuzes maken kan
Ga je begin 2021 met pensioen? Je kunt vanaf het najaar in het portaal online je keuzes maken. Maar dat hoeft niet. De brief die vervolgens bevestigt welk pensioen jij straks gaat ontvangen, vind je terug in het nieuwe portaal. Wel zo handig als naslag.

Gewoon doen
Gedurende je loopbaan bij NN gebeurt er van alles in je privéleven en in de werksfeer. Dat kan van invloed zijn op je pensioen. Op deze momenten helpt NN CDC Pensioenfonds je om pensioen toegankelijk en begrijpelijk te maken. Met online tools zoals het nieuwe portaal. Houd de berichtgeving in de gaten en breng een bezoekje zodra het kan.

Delen via: