Selecteer je leeftijd

Selecteer je leeftijd

Jouw special

Pensioenopbouw bij NN CDC Pensioenfonds is gestart

Neem jij vanaf 1 januari 2020 als voormalige Delta Lloyd medewerker deel aan de pensioenregeling van NN CDC Pensioenfonds? Dit betekent dat je vanaf die datum pensioen opbouwt bij het fonds met pensioenrichtleeftijd 68 jaar. Graag heten wij je welkom door je wat meer te vertellen over de kenmerken van de regeling.

In 2019 hebben sociale partners (werkgever en vakorganisaties) afspraken gemaakt over de pensioenregeling voor de periode 1 juli 2019 tot en met 31 december 2021. Onderdeel van de afspraken is dat voormalige medewerkers van Delta Lloyd vanaf 1 januari 2020 aan deze pensioenregeling gaan deelnemen. NN CDC Pensioenfonds vindt het belangrijk deze regeling zo goed mogelijk voor jou uit te voeren.

Twee fondsen
Vanaf 1 januari 2020 heb je als voormalige Delta Lloyd medewerker te maken met twee pensioenfondsen. NN CDC Pensioenfonds en Delta Lloyd Pensioenfonds. Je bouwt geen pensioen meer op bij Delta Lloyd Pensioenfonds maar bij NN CDC Pensioenfonds. Het pensioen dat je voor 1 januari 2020 hebt opgebouwd bij Delta Lloyd Pensioenfonds blijft daar. In februari zullen beide fondsen je persoonlijk informeren.

Pensioenrichtleeftijd 68 jaar
De pensioenregeling van NN CDC Pensioenfonds is voor wat betreft de pensioenrichtleeftijd anders dan de regeling uit 2019 bij Delta Lloyd Pensioenfonds. Per 1 januari is de pensioenrichtleeftijd 68 jaar. Je kunt je pensioen bij NN CDC Pensioenfonds wel vervroegen. Klik hier voor de overige kenmerken van de pensioenregeling.

Welkom bij het fonds
In maart ontvang je een welkomstbrief met meer informatie over de pensioenregeling bij NN CDC Pensioenfonds. Ook kun je dan je pensioen bekijken op Mijn pensioenoverzicht, de beveiligde Mijnomgeving bij het fonds en op de Pensioenplanner.

Meer informatie
Heb je vragen over je pensioen bij NN CDC Pensioenfonds, neem dan contact op met het Pensioenloket. Ook vind je veel informatie terug op de website van het fonds. Informatie over je pensioen bij Delta Lloyd Pensioenfonds vind je hier.

Delen via:

Gerelateerde artikelen