Selecteer je leeftijd

Maak een keuze
Selecteer je leeftijd
Maak een keuze

Jouw special

De uitvoering van jouw pensioenregeling

Werk je bij NN Group en val je onder de NN cao? Omdat er nog geen definitief cao-akkoord is, blijft NN CDC Pensioenfonds de pensioenregeling voorlopig ongewijzigd uitvoeren. We noemen dit ook wel nawerking. 

De CDC-pensioenregeling blijft ongewijzigd voor jou doorlopen totdat de leden van de vakorganisaties hebben ingestemd met de nieuwe cao. Wat betekent dit voor jouw pensioen?

Bijwerken administratie
Nu het duidelijk is dat het fonds de huidige pensioenregeling voorlopig ongewijzigd blijft uitvoeren, wordt de administratie met terugwerkende kracht bijgewerkt. Dit betekent dat je herrekende juiste bedragen zult zien in de Pensioenplanner, Mijnpensioenoverzicht en Mijnomgeving. Verandert in 2019 je situatie, bijvoorbeeld omdat je met pensioen gaat? Wees je hier dan van bewust en neem gerust contact op met het Pensioenloket als je vragen hebt.

Meer informatie
Via de website en digitale nieuwsbrieven houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen en de impact op jouw pensioen. We helpen je graag door duidelijk te zijn over dadelijk.

Delen via: